Advertisement

Alaattin Çakıcı Mektup : Alaattin Cakici Melih Bulu Ya Mektup Yazdi Elbe Express - Adı kabadayıya çıkmış alaattin çakıcı'dan korkan, iki mebustan yardım dilenen biri, ateş çemberinden geçen ülkemize ne gibi bir hizmet edebilir diyen çakıcı mektubunu şöyle sonlandırdı

Alaattin Çakıcı Mektup : Alaattin Cakici Melih Bulu Ya Mektup Yazdi Elbe Express - Adı kabadayıya çıkmış alaattin çakıcı'dan korkan, iki mebustan yardım dilenen biri, ateş çemberinden geçen ülkemize ne gibi bir hizmet edebilir diyen çakıcı mektubunu şöyle sonlandırdı. Çakıcı'ya ilk tepki ise chp grup başkanvekili özgür özel'den geldi. Dava açılmasının ardından çakıcı avukatı aracılığıyla çok ağır ifadeler kullandığı ikinci bir mektup gönderdi. Tıpkı bedende ruhun esareti gibi. Ölümü her canlı varlık tadacak, zamanını ve mekanını bir tek rabbim bilir. Çakıcı, bu kez erdoğan'ın ismini vererek, 'sözlerimin arkasındayım ' dedi.

Çakıcının bu mektubunu lütfen dikkatlice okuyunuz. Alaattin çakıcı'nın tehdit mektubu ortalığı fena karıştırdı! Bu sözleriyle ilgili bir hikaye aktaran çakıcı, kendi cezasının infazını tamamlayarak diyetini ödediğini ifade etti. Özgürlük ile esaret birbirine yapışık bir çizgidir. Allah da biliyor bu millet de biliyor kimin abd ile yatağa girdiğini bu ülkede fetöcüleri palazlandırdığını.şimdi de diyorsun ki vatan hainleri ile yol arkadaşlığı uzun yıllar yapanın ismi heralde alaattin çakıcı değildi.

Alaattin Cakici Dan Melih Bulu Ya Mektup Lutfen Sakin Istifa Etmeyiniz Bursada Bugun Bursa Bursa Haber Bursa Haberi Bursa Haberleri Bursa
Alaattin Cakici Dan Melih Bulu Ya Mektup Lutfen Sakin Istifa Etmeyiniz Bursada Bugun Bursa Bursa Haber Bursa Haberi Bursa Haberleri Bursa from images.bursadabugun.com
Kırıkkale f tipi yüksek güvenlikli cezaevi'nde olan çakıcı'nın yazdığı mektupta kullandığı sözler acaba başbakan erdoğan'a mı yazıldı? yorumlarına neden oldu. Kılıçdaroğlu'na yönelik tehditlere önce iktidar cevap vermelidir. dedi. 'rizeli yezit kişilikli…' 2014 yılında cezaevinden yazdığı bir mektupta isim vermeden erdoğan'a seslenmişti. İşte alaattin çakıcı hayatı ve kılıçdaroğlu'na yazdığı mektup. İkili arasında yaşananlar sosyal medyaya kadar taşındı. Gerekçesiyle çeşitli hapis cezaları almıştı, 16 yıl cezaevinde yattıktan sonra yeni infaz yasasıyla dün tahliye edildi. Alaattin çakıcı, daha önce cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a, tehdit ve hakaret dolu mektuplar yazmıştı. Bu cümleyi kullanırken yalakalık olarak yaptığımı algılarsanız son günlerde acaba alaattin çakici ceza evinden çıkmak için anlamında düşünürseniz ben mezardaki babama bile yalakalık yapmam.

Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin af istediği organize suç örgütü kurmaktan hükümlü alaattin çakıcı, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a hitaben bir mektup kaleme alarak, kendisi 'muaf' tutularak 'af' talep etti:

Çakıcı'nın mektubunda 'kazığa oturturum' gibi dikkat çeken ifadeler kullandı. Bu cümleyi kullanırken yalakalık olarak yaptığımı algılarsanız son günlerde acaba alaattin çakici ceza evinden çıkmak için anlamında düşünürseniz ben mezardaki babama bile yalakalık yapmam. Gerekçesiyle çeşitli hapis cezaları almıştı, 16 yıl cezaevinde yattıktan sonra yeni infaz yasasıyla dün tahliye edildi. Alaattin çakıcı'nın chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu ağır ifadelerle tehdit ettiği mektup gündemde bomba etkisi yaratmaya başladı. İşte alaattin çakıcı hayatı ve kılıçdaroğlu'na yazdığı mektup. Alaattin çakıcı'nın tehdit mektubu ortalığı fena karıştırdı! Kılıçdaroğlu'na yönelik tehditlere önce iktidar cevap vermelidir. dedi. Oraya da bir madde koyup alaattin çakıcı bu kısmi aftan yararlanamaz. Adı kabadayıya çıkmış alaattin çakıcı'dan korkan, iki mebustan yardım dilenen biri, ateş çemberinden geçen ülkemize ne gibi bir hizmet edebilir diyen çakıcı mektubunu şöyle sonlandırdı Çakıcı'ya ilk tepki ise chp grup başkanvekili özgür özel'den geldi. Şahin'in çakıcı'ya ulaştıramadığı mektup, operasyonda polisin eline geçti. Sayın cumhurbaşkanım beni sevmiyorsunuz, ben de sizi sevmiyorum. Çakıcı, kendi el yazısıyla kaleme aldığı açıklama, kendi adına açılan twitter hesabından yayınlandı.

Kamuoyunda af yasası olarak bilinen ceza i̇nfaz düzenlemesiyle nisan 2020 cezaevinden tahliye olan alaattin çakıcı, iki sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. İşte alaattin çakıcı hayatı ve kılıçdaroğlu'na yazdığı mektup. Organize suç örgütü lideri alaattin çakıcı, twitter hesabından 2 sayfalık bir açıklamayı kamuoyuyla paylaştı. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin af istediği organize suç örgütü kurmaktan hükümlü alaattin çakıcı, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a hitaben bir mektup kaleme alarak, kendisi 'muaf' tutularak 'af' talep etti: Organize suç örgütü elebaşı alaattin çakıcı, 16 temmuz 2016'da edirne'den bolu f tipi cezaevi'ne, buradan da 2017 yılında kırıkkale'nin keskin ilçesindeki f tipi cezaevi'ne nakledildi.

Organize Suc Orgutu Lideri Alaattin Cakici Dan Prof Dr Melih Bulu Ya Destek Lutfen Istifa Etme Medyascope
Organize Suc Orgutu Lideri Alaattin Cakici Dan Prof Dr Melih Bulu Ya Destek Lutfen Istifa Etme Medyascope from mk0medyascopetblqooo.kinstacdn.com
Alaattin çakıcı, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu ağır ifadelerle tehdit etti. Çakıcı, 13 ağustos 2018 tarihinde ise sincan kapalı cezaevi'ne gönderilmişti. Çakıcı, onursuz dışarıda özgür kalacaksam, adam gibi hapishaneye dönmeyi tercih ederim dedi. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin af istediği organize suç örgütü kurmaktan hükümlü alaattin çakıcı, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a hitaben bir mektup kaleme alarak, kendisi 'muaf' tutularak 'af' talep etti: Bu cümleyi kullanırken yalakalık olarak yaptığımı algılarsanız son günlerde acaba alaattin çakici ceza evinden çıkmak için anlamında düşünürseniz ben mezardaki babama bile yalakalık yapmam. Alaattin çakıcı tehdit mektubunu haberimizde bulabilirsiniz. Çakıcı, bu kez erdoğan'ın ismini vererek, 'sözlerimin arkasındayım ' dedi. Oraya da bir madde koyup alaattin çakıcı bu kısmi aftan yararlanamaz.

Kırıkkale keskin t tipi cezaevinde kalan ve şu anda kırıkkale yüksek i̇htisas hastanesinde tedavi gören alaattin çakıcı, basın danışmanı gazeteci ferhat aydoğan aracılığı ile görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çakıcı, bu kez erdoğan'ın ismini vererek, 'sözlerimin arkasındayım ' dedi. İşte çakıcı'nın sosyal medya hesabından el yazısıyla yayınlanan o tehdit mektubu Önceki gün chp lideri kılıçdaroğlu'na tehdit içeren bir mektup paylaşan alaattin çakıcı, bugün kılıçdaroğlu'nun hakkındaki çakalların olduğu yerde hiçkimse bize bir şey söylemez ifadesi için yeni bir açıklama yaptı. Sayın cumhurbaşkanım ve sayın kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Alaattin çakıcı'nın chp lideri için kaleme aldığı mektup tartışma yarattı. Gerekçesiyle çeşitli hapis cezaları almıştı, 16 yıl cezaevinde yattıktan sonra yeni infaz yasasıyla dün tahliye edildi. Ilk satırda adın soyadın (alaattin çakıcı), ikinci satırda unvanın (rektör yardımcısı) üçüncü satırda da kurumun (boğaziçi üniversitesi) yazabilir. Ünlü kabadayı alaattin çakıcı, sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin af istediği organize suç örgütü kurmaktan hükümlü alaattin çakıcı, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a hitaben bir mektup kaleme alarak, kendisi 'muaf' tutularak 'af' talep etti: Kırıkkale keskin t tipi cezaevinde kalan ve şu anda kırıkkale yüksek i̇htisas hastanesinde tedavi gören alaattin çakıcı, basın danışmanı gazeteci ferhat aydoğan aracılığı ile görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'na tehdit mektubu yayınlayan organize suç örgütü lideri alaattin çakıcı'yı eleştirdi. — alaattin çakıcı (@alattincakici) november 17, 2020. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a bir mektup yazdı.

Bir mektup yazan çakıcı ağır ifadeler kullandı. Lütfen siz yeter ki kader mahkumlarına kısmi af veriniz. Kamuoyunda af yasası olarak bilinen ceza i̇nfaz düzenlemesiyle nisan 2020 cezaevinden tahliye olan alaattin çakıcı, iki sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. Allah da biliyor bu millet de biliyor kimin abd ile yatağa girdiğini bu ülkede fetöcüleri palazlandırdığını.şimdi de diyorsun ki vatan hainleri ile yol arkadaşlığı uzun yıllar yapanın ismi heralde alaattin çakıcı değildi. Alaattin çakıcı, daha önce cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a, tehdit ve hakaret dolu mektuplar yazmıştı.

Cakici Dan Erdogan A Sok Mektup Erkek Gibi Soyle
Cakici Dan Erdogan A Sok Mektup Erkek Gibi Soyle from d.siyasetcafe.com
Çakıcı, kendi el yazısıyla kaleme aldığı açıklama, kendi adına açılan twitter hesabından yayınlandı. Gerekçesiyle çeşitli hapis cezaları almıştı, 16 yıl cezaevinde yattıktan sonra yeni infaz yasasıyla dün tahliye edildi. Tıpkı bedende ruhun esareti gibi. Çakıcı'nın mektubunda 'kazığa oturturum' gibi dikkat çeken ifadeler kullandı. Kırıkkale keskin t tipi cezaevinde kalan ve şu anda kırıkkale yüksek i̇htisas hastanesinde tedavi gören alaattin çakıcı, basın danışmanı gazeteci ferhat aydoğan aracılığı ile görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Önceki gün chp lideri kılıçdaroğlu'na tehdit içeren bir mektup paylaşan alaattin çakıcı, bugün kılıçdaroğlu'nun hakkındaki çakalların olduğu yerde hiçkimse bize bir şey söylemez ifadesi için yeni bir açıklama yaptı. Af tartışmalarının ardından cezaevinde bulunan yer altı dünyasının ünlü ismi alaattin çakıcı için mafya bozuntusu diyen hdp eş başkanı sezai temelli'ye sert yanıt geldi. Çakıcı, kılıçdaroğlu hakkında yazdığı mektupta, 'gafil muhbir,'onur yoksunu', 'dürzü'.

Çakıcı'ya ilk tepki ise chp grup başkanvekili özgür özel'den geldi.

Alaattin çakıcı'nın chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu ağır ifadelerle tehdit ettiği mektup gündemde bomba etkisi yaratmaya başladı. Önceki gün chp lideri kılıçdaroğlu'na tehdit içeren bir mektup paylaşan alaattin çakıcı, bugün kılıçdaroğlu'nun hakkındaki çakalların olduğu yerde hiçkimse bize bir şey söylemez ifadesi için yeni bir açıklama yaptı. Lütfen siz yeter ki kader mahkumlarına kısmi af veriniz. Gerekçesiyle çeşitli hapis cezaları almıştı, 16 yıl cezaevinde yattıktan sonra yeni infaz yasasıyla dün tahliye edildi. Alaattin çakıcı iki sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. Alaattin çakıcı, erdoğan'a hitaben mektup yazdı. Geçtiğimiz hafta avukatı aracılığıyla karar gazetesi yazarları hakkında tehdit içerikli bir açıklama yayınlayan alaattin çakıcı'dan yeni bir mektup geldi. İşte çakıcı'nın sosyal medya hesabından el yazısıyla yayınlanan o tehdit mektubu 'rizeli yezit kişilikli…' 2014 yılında cezaevinden yazdığı bir mektupta isim vermeden erdoğan'a seslenmişti. Bahçeli, çakıcı'yı ziyaret de etmişti. Alaattin çakıcı tehdit mektubunu haberimizde bulabilirsiniz. Çakıcı, onursuz dışarıda özgür kalacaksam, adam gibi hapishaneye dönmeyi tercih ederim dedi. Çakıcının bu mektubunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

Posting Komentar

0 Komentar