Advertisement

Marmaris Orman Yangını / 0vau9z68r56eim / Şu andan itibaren yangın kontrol altına alındı'' dedi.

Marmaris Orman Yangını / 0vau9z68r56eim / Şu andan itibaren yangın kontrol altına alındı'' dedi.. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Yerleşim yerlerine sıçramadan hızlı ve etkin müdahaleyle söndürülen yangında 2 dekar alan zarar gördü. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki 4 helikopterin yanı sıra i̇zmir ve denizli'den gelen 2 helikopter, arazözlar, dozer, su tankerleri ve çok sayıda orman işçisinin yanı sıra muğla büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri de müdahale ediyor. Bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına alabilmek için çaba yoğun gösteriyor. Yangınla ilgili açıklama yapan marmaris kaymakamı celalettin yüksel, saat 17.00 civarında alınan bir ihbar neticesinde marmaris orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangın mahalline intikal etti. Bu, son 4 günde aynı bölgede aynı saatlerde çıkan üçüncü orman yangını oldu.

Zxe7lo9fydb4mm
Zxe7lo9fydb4mm from i.ytimg.com
Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. 38 yaşındaki işçi şehit oldu. Marmaris orman yangını marmaris orman i̇şletme müdürü hakan zeybek, marmaris orman i̇şletme müdürlüğü'nde geniş kapsamlı bilgilendirme toplantısı düzenledi.zeybek toplantıda 18 gün önce olan yangın ormanından da bahsetti. Marmaris'te ormanlık alanda çıkan yangın, muğla orman bölge müdürü ekiplerinin karadan ve havadan müdahalesiyle söndürüldü. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede yayılırken, bölgeye yangın söndürme helikopterleriyle, arazöz ve orman ekipleri gönderildi. İlçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki çetibeli mahallesi taşhan mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. 38 yaşındaki işçi şehit oldu. Yerleşim yerlerine yakın mesafedeki yangına muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle karadan müdahale edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Rüzgarın etkisiyle yayılan alevlere muğla orman bölge müdürlüğü ve çevre bölge müdürlükleri bünyesindeki 10 helikopterle havadan, 15 arazöz, 3 dozer ve çok sayıda orman işçisiyle de karadan müdahale ediliyor. Denizli'de tekstil fabrikasında yangın çıktı! Beyoğlu'nda halı yıkama fabrikasında yangın! Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki hava araçları, çok sayıda arazöz ve orman işçileri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı.

Qb1ng8ludhzspm
Qb1ng8ludhzspm from www.haber24.com.tr
Dumandan etkilenen ve alevlerin arasında kalan marmaris orman i̇şletme şefliği'nde çalışan görkem hasdemir (38) isimli orman işçisinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede yayılırken, bölgeye yangın söndürme helikopterleriyle, arazöz ve orman ekipleri gönderildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, plajlardan denize girenler tarafından endişeyle izlendi. Muğla'nın marmaris ilçesinde sarp ormanlık bölgede çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Bu, son 4 günde aynı bölgede aynı saatlerde çıkan üçüncü orman yangını oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı.

Denize neredeyse sıfır noktada çıkan yangın, ensonhaber'in whatsapp ihbar hattına düştü.

Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı. Şu andan itibaren yangın kontrol altına alındı'' dedi. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, plajlardan denize girenler tarafından endişeyle izlendi. Yangında 20 hektarlık kızılçam ormanı yanarak kül oldu. Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. Bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine marmaris orman i̇şletme müdürlüğü ve muğla büyükşehir belediye itfaiye ekipleri harekete geçti. Dumandan etkilenen ve alevlerin arasında kalan marmaris orman i̇şletme şefliği'nde çalışan görkem hasdemir (38) isimli orman işçisinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, ''yerleşim yerlerine çok yakın, çok hassas bir yangınla mücadele ettik. Yangın sahildeki vatandaşlar tarafından görüntülenirken yangını kontrol altına alma çalışmaları ise halen devam ediyor. Yerleşim yerlerine yakın mesafedeki yangına muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle karadan müdahale edildi.

Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. İhbar üzerine marmaris orman i̇şletme müdürlüğü ve muğla büyükşehir belediye itfaiye ekipleri harekete geçti. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, plajlardan denize girenler tarafından endişeyle izlendi. Yangınla ilgili açıklama yapan marmaris kaymakamı celalettin yüksel, saat 17.00 civarında alınan bir ihbar neticesinde marmaris orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangın mahalline intikal etti.

0r93r3nkcfsvjm
0r93r3nkcfsvjm from www.diken.com.tr
Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Denizli'de tekstil fabrikasında yangın çıktı! Ekipler, yangını kontrol altına alabilmek için çaba yoğun gösteriyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Marmaris orman yangını marmaris orman i̇şletme müdürü hakan zeybek, marmaris orman i̇şletme müdürlüğü'nde geniş kapsamlı bilgilendirme toplantısı düzenledi.zeybek toplantıda 18 gün önce olan yangın ormanından da bahsetti. Muğla'nın marmaris ilçesinde sarp ormanlık bölgede çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangınla ilgili açıklama yapan marmaris kaymakamı celalettin yüksel, saat 17.00 civarında alınan bir ihbar neticesinde marmaris orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangın mahalline intikal etti. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Muğla orman bölge müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, arazözlerin yanısıra marmaris'ten kalkan helikopterin de müdahale ettiği yangının büyümeden, kısa sürede söndürüldüğü bildirildi. Yerleşim yerlerine yakın mesafedeki yangına muğla orman bölge müdürlüğü bünyesindeki helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle karadan müdahale edildi. Beyoğlu'nda halı yıkama fabrikasında yangın! Gi̇ri̇ş 27.06.2021 11:51 güncelleme 27.06.2021 11:51. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Yangınla ilgili açıklama yapan marmaris kaymakamı celalettin yüksel, saat 1700 civarında alınan bir ihbar neticesinde marmaris orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangın mahalline intikal etti marmaris yangın. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar